Over mij

Mijn missie is om bij te dragen aan een gezonde(re) samenleving. Ik gun het namelijk iedereen om zich goed en gezond te voelen. Daarom begeleid ik als leefstijlcoach vol enthousiasme mensen richting een gezondere leefstijl.

Ik ben onder andere uitvoerder van het CooL-programma in de gemeentes Middelburg en Veere en bied het Werken aan veerkracht-programma aan. Daarnaast werk ik met veel plezier voor een zorgorganisatie als leefstijlcoach voor de medewerkers.

Mijn achtergrond

Na afronding van de studie Social Work werkte ik in de zorg- en welzijnssector. In die tijd groeide mijn interesse voor gezondheid en gezond leven. Ik vroeg me af wat gezondheid nu eigenlijk was en welke invloed je zelf op je gezondheid kunt hebben. Om dat verder te onderzoeken, heb ik de opleiding tot leefstijlcoach gevolgd. Zo vulde ik mijn rugzak met meer kennis en kunde om van mijn interesse ‘werk’ te kunnen maken. Al bij de start van deze opleiding wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. Dit is waar ik energie van krijg!

Ik merkte dat met name stress en (onprettige) emoties een grote impact kunnen hebben op je fysieke en mentale gezondheid. Daarnaast zijn deze vaak onderliggend aan leefstijlproblematiek. Mijn cliënten hadden veelal behoefte aan praktische handvatten om hun stresspatronen te kunnen doorbreken waardoor ze beter kunnen omgaan met stress of onprettige emoties. Dat is de reden waarom ik de opleiding tot hartcoherentiecoach heb gevolgd. (Lees hier meer over hartcoherentie.)

Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg