Mijn werkwijze

In mijn begeleiding richt ik me vooral op wat jij belangrijk vindt en wat bij jou past. Jíj bepaalt het doel dat je wilt bereiken.

Wil je bijvoorbeeld een gezondere leefstijl om meer energie te krijgen, fitter te zijn, beter om te kunnen gaan met stress, lekkerder in je vel te zitten of gewicht te verliezen? Jij bepaalt waar je naartoe wilt én de stappen die je naar dit doel neemt. Verwacht van mij dus geen snelle oplossing in de vorm van een dieet, opgelegde beweegschema’s of kant-en-klare adviezen. Vaak weet je namelijk wel wat gezonde keuzes zijn, maar kan het lastig zijn om deze ook echt te maken of vol te houden.

Samen zorgen we er voor dat dit je nu wél gaat lukken en dat je dit ook blijft volhouden. Ik ben er om je informatie te geven over gezonde keuzes, maar vooral om je te motiveren, stimuleren en je de vragen te stellen die jou inzicht geven. Inzicht in wat voor jou belangrijk is, wat je belemmert en juist kan helpen. Hierdoor kun jij de stappen bepalen die bij jou passen richting je doel. Doordat je stap voor stap keuzes maakt die bij jou passen, is de kans op een langer resultaat veel groter. Zo wordt je gezonde leefstijl jouw nieuwe leefstijl, eentje die blijvend is.